|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1066 poslato: Maj 21, 2014, 11:30:57 am » |
|
cekaj, fali mi jos oko 800 postova da me pogode isti zakoni verovatnoce kao i tebe  Pa, potrudi se, sta da ti kazem 
|
|
|
Sačuvana
|
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma! Ko je sledeci na meniju?
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1067 poslato: Maj 21, 2014, 11:31:15 am » |
|
@Elesar Pa čita se i voli od svega pomalo (ali Franci i američka klasika najviše  ) Nisam ni sumnjao da sam "ubo tvoj nerv" sa Rimom. Fenomenalan je, posle svakog gledanja.  Music to my ears 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
neomedjeni
|
 |
« Odgovor #1068 poslato: Maj 21, 2014, 11:46:21 am » |
|
Znamo da ukusa nemas, ali imaj bar malo opste kulture. Firefly da si izgustirao do nocas.
Tipičan bahati Rimljanin, misli da u ovoj krizi narod ima vremena da gleda serije. Doduše, priznaću da Rome valja, ali to ionako nisu radili Rimljani. I prva sezona Spartakusa.
|
|
|
Sačuvana
|
Ovde leži čovek čije je ime ispisano na vodi...
"I'm a man of few words!" -Anonimni Fibraš
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1069 poslato: Maj 21, 2014, 11:50:38 am » |
|
Pobednicke, ne zaboravi.  Za vas pravnike nikad nema krize, prema tome, bacaj se na seriju. Rimljani su svemu dali duha. Ni to nemate.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Силни
|
 |
« Odgovor #1070 poslato: Maj 21, 2014, 11:52:15 am » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
neomedjeni
|
 |
« Odgovor #1071 poslato: Maj 21, 2014, 11:54:02 am » |
|
Rimljani su svemu dali duha. Ni to nemate.
 kad mi kaže fan naroda koji je bio toliko maštovit da je imena deci davao po rednim brojevima. Laži mi o čemu god oćeš, samo nemoj o rimskom "duhu".
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
billy
|
 |
« Odgovor #1072 poslato: Maj 21, 2014, 11:54:42 am » |
|
Au koji ste spameri 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1073 poslato: Maj 21, 2014, 11:59:49 am » |
|
 kad mi kaže fan naroda koji je bio toliko maštovit da je imena deci davao po rednim brojevima. Laži mi o čemu god oćeš, samo nemoj o rimskom "duhu". Je l' to iko radio pre? Nije. Znaci, novina, inovacija, sarmantno.  Evo, dok carvrljas ove gluparije, mogao si vec prvu epizodu Fireflyja da odgledas...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Riđobradi
|
 |
« Odgovor #1074 poslato: Maj 21, 2014, 12:03:09 pm » |
|
Evo malo spama i od mene: Ja ponekad kad čitam vaše postove zamišljam vas kao dokone milijardere, koji su po čitav dan na netu i imaju brdo love da kupe sve stripove koje požele.  Mislim, ja trenutno vatam krivinu na poslu (a o soldima neću ni da počinjem  )
|
|
|
Sačuvana
|
тыпе оф материал
|
|
|
neomedjeni
|
 |
« Odgovor #1075 poslato: Maj 21, 2014, 12:06:08 pm » |
|
Je l' to iko radio pre? Nije. Znaci, novina, inovacija, sarmantno.   Vejderu, daj ga u Hall of Fame, molim te. Evo malo spama i od mene: Ja ponekad kad čitam vaše postove zamišljam vas kao dokone milijardere, koji su po čitav dan na netu i imaju brdo love da kupe sve stripove koje požele.  Mislim, ja trenutno vatam krivinu na poslu (a o soldima neću ni da počinjem  ) Tja, iz tvojih usta u božje uši, ali... Ja radim za kompom pa mi nije teško da paralelno kucam i ovde jer sam solo u kancelariji. Što bi gazda rekao, forum ne sme da trpi zbog posla.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
billy
|
 |
« Odgovor #1076 poslato: Maj 21, 2014, 12:08:26 pm » |
|
Evo malo spama i od mene: Ja ponekad kad čitam vaše postove zamišljam vas kao dokone milijardere, koji su po čitav dan na netu i imaju brdo love da kupe sve stripove koje požele.  Mislim, ja trenutno vatam krivinu na poslu (a o soldima neću ni da počinjem  ) Cita se skenirano. Em je jeVtinije em su uvek glanceri.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1077 poslato: Maj 21, 2014, 12:15:18 pm » |
|
 Vejderu, daj ga u Hall of Fame, molim te. Ne moze, bicu onda privilegovan i pobedicu. Sto jeste u krvi nama Rimljanima, ali nema smisla...  Ja radim za kompom pa mi nije teško da paralelno kucam i ovde jer sam solo u kancelariji. Što bi gazda rekao, forum ne sme da trpi zbog posla.
To u drzavnoj firmi i nije neka akrobatika. Probaj ti to kod privatnika...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Силни
|
 |
« Odgovor #1078 poslato: Maj 21, 2014, 12:17:16 pm » |
|
Ne moze, bicu onda privilegovan i pobedicu. Sto jeste u krvi nama Rimljanima, ali nema smisla...  Зар је оно такмичење? To u drzavnoj firmi i nije neka akrobatika. Probaj ti to kod privatnika...
Видим теби тешко иде...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1079 poslato: Maj 21, 2014, 12:20:53 pm » |
|
Zato sto sam najbolji 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|