Lord Vader89
|
 |
« Odgovor #915 poslato: Januar 04, 2014, 10:30:44 pm » |
|
 Irena Adler, ah  plus, da nema on(akv)og zavrsetka, ta epizoda bi bila 100%  PS (mada, mozda je samo slucajnost sto su nas, a ne Bugare/Rumune/Hrvate/Spartance... uzeli kao deo Morijartijevog lanca, i to ne kao glavni negativci) da nisu nekoliko put rekli "Srbi", pomislio bih da su Hrvati  Jedva cekam novu. vec sad u nedelju 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #916 poslato: Januar 04, 2014, 10:44:45 pm » |
|
Izgleda da nam leze te male, otrovne, prelepe zlice (Eva, Lara Pulver (zapamtite to ime!)...)  Malo su zeznuli sa akcentom, ali su se potrudili oko izgovora ch, dz, sh... Majkroft se bas pogubio oko akcenta i naglasavanja reda u recenici, tjah. Videh, sutra pa tek u februaru 
|
|
|
Sačuvana
|
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma! Ko je sledeci na meniju?
|
|
|
Lord Vader89
|
 |
« Odgovor #917 poslato: Januar 04, 2014, 10:46:02 pm » |
|
majkroft ko da je ucio srpski u albaniji 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pjerooo
|
 |
« Odgovor #918 poslato: Januar 05, 2014, 05:36:15 am » |
|
Odgledah konacno novog Sherlocka.Skroz kul epizoda, jeste se malo vise vuklo na humor nego sto sam ocekivao, a dodatni minus je sprdnja od 'jezika' kojim se sluzi Majkroft. Sem toga, sve ostalo je bombona i super je sto imamo kontinuitet u najavi.Da ne tupim dalje, slazem se sa vec ovde recenim.
Vazno je da epizoda nije dosadnija od 'Hounds of Baskerville' (zeeeev), a ne ocekujem da ce ijedna prevazici 'Scandal in Belgravia' i Irene Adler.Kada bi je videli jos bar jednom :blush: :wub: <3
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Amemiya
|
 |
« Odgovor #919 poslato: Januar 05, 2014, 08:26:10 am » |
|
novi Sherlock, anyone?  bogotac maestro Jeremy Brett ili nista drugo 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #920 poslato: Januar 05, 2014, 10:04:34 am » |
|
Slozili smo se, Sniksi, niko i nikad kao Bret (mislim da mozemo i religiju da zasnujemo), ali ako ovo gledamo kao novo citanje Dojla, standalone, sasvim dobra serija. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #921 poslato: Januar 05, 2014, 10:06:40 am » |
|
Inace, on topic, Blacklist zanimljiv trilercic sa Dz.Spajderom, jeste se malo pokralo od Jaganjaca i par filmova, ali ako se gleda kao zabava, moze da prodje. Okoreli krimos pomaze FBI-ju da otkrije nepoznate zlocince sa njegove liste, pod uslovom da mu u tome pomaze mlada pripravnica Akademije. Na kraju mislim da znam kako ce se razviti njihov odnos. Scenario i gluma nista epohalno, ali lako i brzo se prati, pa ako nemate nista tokom ovih praznika...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #922 poslato: Januar 05, 2014, 10:44:09 am » |
|
Jeste, reference na veliki strip i film su tu, mada ne mora nuzno da znaci da je svako pominjanje takvog terorizma kopija tog stripa i filma.
Mislim da je Englezima 5. novembar ogromna inspiracija,pa ja to i nisam uzeo kao referencu(mada mozda jeste donekle). Izgleda da nam leze te male, otrovne, prelepe zlice (Eva, Lara Pulver (zapamtite to ime!)...)  Lara mi je mnjeh,'nako,ali Eva...  Vazno je da epizoda nije dosadnija od 'Hounds of Baskerville' (zeeeev), a ne ocekujem da ce ijedna prevazici 'Scandal in Belgravia' i Irene Adler.Kada bi je videli jos bar jednom :blush: :wub: <3
Meni su "Hounds..." bila skroz gotivna epizoda.Ni ne secam se da je nekako odskakala(manjkom kvaliteta,zanimljivosti) od ostalih tada. Mada,ja sam cele dve sezone gledao u cugu,pa sam imao dobar utisak o seriji u globalu,mozda mi je promaklo. OFFTOPIC: Vaderu,dogovoricemo se u uslovima tvoje ostavke. 
|
|
|
Sačuvana
|
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try. H.S.
|
|
|
Lord Vader89
|
 |
« Odgovor #923 poslato: Januar 05, 2014, 10:47:14 am » |
|
Vazno je da epizoda nije dosadnija od 'Hounds of Baskerville' (zeeeev) a nije Hounds of Baskerville bio los, meni je bas bio zanimljiv moderni pristup, i i jedan potpuno novi pogled na tu skroz iscedjenu pricu  (jos kad si fan Barksa i Rose, tu ima i dodatnog cedjenja  )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #924 poslato: Januar 05, 2014, 10:49:00 am » |
|
Lara mi je mnjeh
OFFTOPIC: Vaderu,dogovoricemo se u uslovima tvoje ostavke.  Ne znam, posle ovoga sad je to na ledu. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #925 poslato: Januar 05, 2014, 10:52:04 am » |
|
Ne znam, posle ovoga sad je to na ledu.  Posle Nessa,upecao sam se i ja sa nepromisljenom tvrdnjom... 
|
|
|
Sačuvana
|
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try. H.S.
|
|
|
Pjerooo
|
 |
« Odgovor #926 poslato: Januar 05, 2014, 01:35:49 pm » |
|
Ne znam, posle ovoga sad je to na ledu.  Drago mi je da administracija pravilno reaguje  Lara je toliko predivna, a jos kako peva:  Hounds of Baskerville pamtim kao jedinu epizodu koja mi nije drzala paznju  Odgledacu je opet kad budem prolazio kroz serijal iznova.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #927 poslato: Januar 05, 2014, 02:35:05 pm » |
|
Lara je toliko predivna, a jos kako peva:
Still nothing...  Da peva,peva! 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pjerooo
|
 |
« Odgovor #928 poslato: Januar 05, 2014, 02:44:42 pm » |
|
Zamolio bih te da sednes u onaj cosak pored Nessa 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #929 poslato: Januar 05, 2014, 02:50:24 pm » |
|
Zamolio bih te da sednes u onaj cosak pored Nessa   Sad je kasno da potezem neku drugu lepoticu ne bi li umilostivio administraciju.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|