nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #945 poslato: Januar 05, 2014, 06:00:20 pm » |
|
ako se deep down drze knjizevnog predloska, nece koristiti vise Morijartija :/
Steta.Osim same uloge,i glumac je genijalno odabran.Covek kao rodjen za ulogu. 
|
|
|
Sačuvana
|
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try. H.S.
|
|
|
Imrahil
|
 |
« Odgovor #946 poslato: Januar 05, 2014, 06:27:04 pm » |
|
Imro,kakav je Justified?Odgledao sam samo prvu sezonu a posle sam nesto prestao,nije ni postojao razlog.Znam da mi je prva bila odlicna.
Pojma nemam, prvi put čuo za seriju pre mesec dana kad pročitah da će Alicia Witt glumiti u petoj sezoni  Pa reših da počnem da gledam 
|
|
|
Sačuvana
|
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
|
|
|
nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #947 poslato: Januar 05, 2014, 07:01:38 pm » |
|
Pojma nemam, prvi put čuo za seriju pre mesec dana kad pročitah da će Alicia Witt glumiti u petoj sezoni  Pa reših da počnem da gledam  Uh,moram da ubrzano krenem sve do pete! 
|
|
|
Sačuvana
|
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try. H.S.
|
|
|
Imrahil
|
 |
« Odgovor #948 poslato: Januar 05, 2014, 07:16:37 pm » |
|
Ja ću lepo da proguglam prve 4 sezone, Alicia ne može toliko da čeka 
|
|
|
Sačuvana
|
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
|
|
|
nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #949 poslato: Januar 05, 2014, 07:23:57 pm » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Imrahil
|
 |
« Odgovor #950 poslato: Januar 05, 2014, 07:27:21 pm » |
|
Šta ću kad sam fan 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #951 poslato: Januar 05, 2014, 07:51:09 pm » |
|
Jedino ako ne iskoriste neke od modernih sredstava pa ga ne vrate. Ili ne naprave resenje i za njega, nakon onog na krovu 
|
|
|
Sačuvana
|
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma! Ko je sledeci na meniju?
|
|
|
nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #952 poslato: Januar 05, 2014, 08:06:51 pm » |
|
Resenje bi moralo biti mala genijalnost nakon ONOGA na krovu.  Voleo bih da sam mogao da vidim svoju facu nakon te scene! 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
boss52
|
 |
« Odgovor #953 poslato: Januar 06, 2014, 01:55:48 pm » |
|
Ja ću lepo da proguglam prve 4 sezone, Alicia ne može toliko da čeka  I ja sam gledao samo prvu sezonu, nije losa. Nego, cini mi se da ima kontinuitet kroz sve 4 sezone.
|
|
|
Sačuvana
|
From the rockin' of a cradle to the rollin' of the hearse The goin' up was worth the comin' down
|
|
|
serblackbeard
|
 |
« Odgovor #954 poslato: Januar 07, 2014, 08:27:12 pm » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Brave are the deeds Of fallen victorious Never forgotten Lonely are the glorious
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #955 poslato: Januar 08, 2014, 12:38:09 am » |
|
Razvaljuje koliko je dobar ovaj novi Serlok!  Sporiji ritam, klasican comic relief sa puno autoironijskih osvrta i genijalno osmisljeno utkivanje price u okviru Votsonove zenidbe! Totalna preporuka svima koji je jos nisu pogledali, da krenu sa pracenjem.
|
|
|
Sačuvana
|
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma! Ko je sledeci na meniju?
|
|
|
WOOLF
|
 |
« Odgovor #956 poslato: Januar 08, 2014, 09:24:26 am » |
|
Znaci pogledao i drugu epizodu,ja danas pazario pa ce se gledati (valjda)... 
|
|
|
Sačuvana
|
Trazim Blast 2 Fibra
|
|
|
Zlotvor
Bob Rok

Van mreže
Podaci poznati redakciji
|
 |
« Odgovor #957 poslato: Januar 11, 2014, 10:15:07 pm » |
|
Otkako san sjeba bioritam za božićnih praznika, na Doma TV san počea gledat Besramnike ( Shameless). Mislin da su pri kraju treće sezone sad. Inače neman naviku počet gledat nešto od sredine, ali ovo je upalo iznenada. I upalo dobro. Većina se nešto zgrožava na spomen ove serije, ali meni ne samo da je zabavna, već i poučna. Od mene 9/10.
|
|
|
Sačuvana
|
Za dobro prase nema loši spirina!
|
|
|
Raoul Duke
|
 |