Силни
|
 |
« Odgovor #1080 poslato: Maj 21, 2014, 12:23:26 pm » |
|
Међу римљанима можда...  Што и није тешко.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1081 poslato: Maj 21, 2014, 12:27:28 pm » |
|
A Rimljani medj' celim svetom, pa ti vidi...  Mogao bi ponovo da se overi i ceo Rome, vidis... 
|
|
|
Sačuvana
|
Vader: Ante i Ibra nemaju pojma! Ko je sledeci na meniju?
|
|
|
Dragan_VŠ
|
 |
« Odgovor #1082 poslato: Maj 21, 2014, 02:01:01 pm » |
|
Ja gledam seriju Hannibal, drugu sezonu...
|
|
|
Sačuvana
|
Једнога дана, жалиће жене, зашто нема мене...
|
|
|
Amemiya
|
 |
« Odgovor #1083 poslato: Maj 21, 2014, 08:50:02 pm » |
|
Boku no ita jikan...taman smislis nesto kao znas sta hoces u zivotu... i bas tad neka naleti i skroz ti sjebe koncept... Amiotrofična lateralna skleroza (ALS)  nesto tipa Ichi rittoru no namida
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nemanjapunk
|
 |
« Odgovor #1084 poslato: Maj 24, 2014, 12:40:53 am » |
|
Klonirana riba, zavere, humor kad i gde treba, a i kasting je solidan. Svaka preporuka.
I ovde prekidam s off-topicom.
 Hvala na preporuci. Kupovina se obavlja. 
|
|
|
Sačuvana
|
Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try. H.S.
|
|
|
Lord Vader89
|
 |
« Odgovor #1085 poslato: Maj 27, 2014, 11:18:17 pm » |
|
danas poceo s 5. sezonom Dosije Iksa (nadjoh stream  ) tj, jucer zavrsio s 4. i danas pogledao dvodelni pocetak 5. sto zajedno cini trodelnu epizodu  uh, kakvi preokreti i zafrkancije, ono nije zdravo  nadam se da ce makar ova cela peta sezona da valja kao i ove do sada jer mi ono kasnije ni kao klincu nije valjalo  (al ce se pogleda svejedno, zasluzili su do sada  )
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
billy
|
 |
« Odgovor #1086 poslato: Maj 28, 2014, 06:52:27 am » |
|
Dobri stari X Files. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1087 poslato: Maj 28, 2014, 07:42:31 am » |
|
Najbolja serija ikada stari X-Files 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Riđobradi
|
 |
« Odgovor #1088 poslato: Maj 29, 2014, 10:17:46 am » |
|
Jes vala, slažem se. Ubedljivo najložačkija serija moje, ah, mladosti. Al moram ovde da priznam jednu stvar: nikad nisam odgledao devetu sezonu do kraja, jbg, nije bilo Moldera, pa nisam hteo...
|
|
|
Sačuvana
|
тыпе оф материал
|
|
|
Paka01
|
 |
« Odgovor #1089 poslato: Maj 29, 2014, 10:23:49 am » |
|
Vaderu, nemoj ni slučajno priskočit onaj prvi film, mislin da ide na kraju pete sezone, funkcionira ko malo duža epizoda i vezan je za ovu glavnu temu u vezi aliena. S druge strane, ovaj zadnji film mi je bija poprilično loš i bezvezan :/ Al da X-Files je daleko jedna od jačih serija uopće.
|
|
|
Sačuvana
|
"There's no such thing as a good time for bad luck"
|
|
|
Lord Vader89
|
 |
« Odgovor #1090 poslato: Maj 29, 2014, 12:01:51 pm » |
|
Vaderu, nemoj ni slučajno priskočit onaj prvi film, mislin da ide na kraju pete sezone, funkcionira ko malo duža epizoda i vezan je za ovu glavnu temu u vezi aliena. S druge strane, ovaj zadnji film mi je bija poprilično loš i bezvezan :/ Al da X-Files je daleko jedna od jačih serija uopće. dada, taj film sam gledao jedared kao klinjo, bio na teveju, il tako nesto....secam se nekih kukurUza i neke istrazivacke baze na antarktiku  obnovice se kad prodjem kroz 5. sezonu, hvala 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Lord Vader89
|
 |
« Odgovor #1091 poslato: Jun 08, 2014, 02:20:25 pm » |
|
zavrsio petu sezonu X-Files, au teskomeni, al su ga upetljali, zavrnuli, razbili o patos i ugazili  osim nekoliko bezveznjackih sprdackih epizoda kojima zaista ne kapiram svrhu (tipa ona sa frankenstajnom slash elephant manom koji voli Cher, ili ona sa naseljem vampira (mada nju jos i mogu da podnesem jer se bavi Molderom i Skali, tj odnosom im)), sve je odlicno slozeno, i napokon dobismo neke konkretne naznake onoga sto se desava u pozadini (kolonizacija, otpor, kolaboracija, plus pored toga jos zavera u vidu bioloskih oruzja, itd.) i onda na kraju samo, burn  ovih dana cu da pogledam i taj film, bice zanimljivo videti ga unutar konteksta ovaj put (jednom sam ga davnaka gledao, i to skroz nepovezano) pa da mgu onda da nastavim dalje 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sawitch
|
 |
« Odgovor #1092 poslato: Jun 08, 2014, 03:16:21 pm » |
|
Ja sam pre 3-4 godine odgledao sve.. Otisli su u ofsajd na polovini serijala.. A meni jedna od najboljih epizoda je ona sa vukodlacima i indijancima.. 
|
|
|
Sačuvana
|
ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA
|
|
|
Lord Vader89
|
 |
« Odgovor #1093 poslato: Jun 08, 2014, 03:19:33 pm » |
|
evo taman sad predjena polovina, nije valjda da kad su najbolje zapleli sve da nisu uspeli da se izbore sa svime 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Elesar
|
 |
« Odgovor #1094 poslato: Jun 08, 2014, 03:27:42 pm » |
|
Uzivaj jos malo u 6 i 7... do tada je vrhunac serijala. Ali kakav,
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|