Anto
|
 |
« Odgovor #12885 poslato: Novembar 04, 2018, 05:56:00 pm » |
|
Vehlmann&Kerascoet:Sotonija (Fibra) Isti autorski tandem je odradio Lepotu tame,a kako su u pitanju Velman (u zadnje vreme,jedan mi od omiljenih scenarista) i crtački tandem Keraskoet (pored Lepote,crtali su i Lepoticu,Nedirku i Tvrđe),ovaj album sam čekao sa velikim nestrpljenjem. I mogu reći da se čekanje isplatilo;nije me razduševio kao Lepota tame,ali hvalevredan strip - ako ste ljubitelj gorepomenutih autora,nekonvecionalnog crteža i opičene priče. Sveštenik i spelolog Monsouris,pokušava da upozori spasilačku misiju koju predvodi mlada Šarlota u potrazi za svojim bratom (koji je nestao pre izvesnog vremena u tim pećinama) na nadolazeću opasnost od mogućeg plavnjenja pećina u kojima se nalaze,ali za to je prekasno;svo šestoro članova spasilačke misije i velečasni će se naći u nezavidnoj situaciji - jedini spas je u spuštanju sve dublje i dublje u ponore,a tamo ih čekaju neverovatne stvari,koje se ni u najgorim noćnim morama ne mogu zamisliti. Da li je silazak u ponore Zemlje sličan silasku u dubine sopstvene duše? 4.5/5
|
|
« Poslednja izmena: Novembar 04, 2018, 05:58:34 pm od strane Anto »
|
Sačuvana
|
Dajte Ralph Azhama u Perle! Može i u Stripoteku.
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #12886 poslato: Novembar 04, 2018, 06:10:59 pm » |
|
Scola&Milazzo:Zmaj u obliku oblaka (Fibra) Pjer je pariski antikvar knjiga i stara se o ćerci koja je u kolicima.Jednog dana,u njegovu radnju,ali i u život će banuti neobična devojka Jolanda. Ostareli Ken Parker u Parizu - nažalost,scenarista nije Berardi već italijanski režiser Etole Skola,a u stripu se definitivno ne snalazi kao u filmu (ovo kažem na osnovu njegove reputacije,jer nisam pogledao nijedan njegov film). Nije strip loš,soliadan je,ali na momente pomalo i dosadnjikav (malo vuče i na Berardijev stil u nekim trenucima,pretpostavljam da je za to zaslužan Milaco),ali nije to to - da Milaco nije crtač,ovo ne bi bilo vredno neke veće pažnje. 3/5
|
|
« Poslednja izmena: Novembar 04, 2018, 06:13:33 pm od strane Anto »
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bombarder
|
 |
« Odgovor #12887 poslato: Novembar 04, 2018, 09:47:29 pm » |
|
Pročitao Crvenog sina, malo sam utiske šarnuo na temi o samom stripu.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #12888 poslato: Novembar 04, 2018, 09:59:08 pm » |
|
Naša majka rat kidanje!!!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
broj1
|
 |
« Odgovor #12889 poslato: Novembar 04, 2018, 10:22:09 pm » |
|
kad konacno odlucim uzeti abelarda i alvina bice prekasno..hm 3600 din (thnx na ispravci bobe!) ukupno za obe knjige..
nekako nikako da se nakanim a bice mi verovatno krivo kad na kraju izvisim
|
|
« Poslednja izmena: Novembar 04, 2018, 10:34:35 pm od strane broj1 »
|
Sačuvana
|
ZALJUBILA SAM SE U ŠIMPANZU ČITU.
|
|
|
Imrahil
|
 |
« Odgovor #12890 poslato: Novembar 04, 2018, 10:31:02 pm » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
|
|
|
Sideshow Bob
|
 |
« Odgovor #12891 poslato: Novembar 04, 2018, 10:31:27 pm » |
|
kad konacno odlucim uzeti abelarda i alvina bice prekasno..hm 2600 din ukupno za obe knjige..
Gde ima za te pare?
|
|
|
Sačuvana
|
''If everything seems under control, you're just not going fast enough.''
|
|
|
broj1
|
 |
« Odgovor #12892 poslato: Novembar 04, 2018, 10:32:09 pm » |
|
@dimy i tripliranja kena i nabavljanja "novih zs/lms od dnevnika (ono kad su pokusali da ozive te edicije) Nista moracu da pogledam malo privjue abelarda i alvina.. pa u lov.. samo sam jednom prelistao abelarda i nesto ne znam sta me odbi od kupovine (nije nemoguce da bese trenutna debljina novcanika ')) Gde ima za te pare?
uh heh 3600 sorry... koji promasaj.. nemoguce da nesto ovako prodje bez da Bob primeti  Pogledah sad malo privju Abelarda... valjda je jedna nula previse.. pise naklada 4500
|
|
« Poslednja izmena: Novembar 04, 2018, 10:41:00 pm od strane broj1 »
|
Sačuvana
|
ZALJUBILA SAM SE U ŠIMPANZU ČITU.
|
|
|
Sideshow Bob
|
 |
« Odgovor #12893 poslato: Novembar 04, 2018, 10:55:55 pm » |
|
I meni je u planu za nabavku, pa se obradovah. 
|
|
|
Sačuvana
|
''If everything seems under control, you're just not going fast enough.''
|
|
|
chile
|
 |
« Odgovor #12894 poslato: Novembar 05, 2018, 11:22:18 am » |
|
Kabare 4.5 , Lajka 4 - odmori malo dimy , od previse citanja si se poantio
|
|
|
Sačuvana
|
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"
|
|
|
Imrahil
|
 |
« Odgovor #12895 poslato: Novembar 05, 2018, 11:36:56 am » |
|
Anto bar piše recenzije  Stoji da nema ni potrebe da ih piše jer znamo ocene unapred ali eto, bar se potrudi 
|
|
|
Sačuvana
|
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
|
|
|
Paka01
|
 |
« Odgovor #12896 poslato: Novembar 05, 2018, 11:51:20 am » |
|
Anto bar piše recenzije  Stoji da nema ni potrebe da ih piše jer znamo ocene unapred ali eto, bar se potrudi  Ajde ajde  meni su Antoovi osvrti skroz dobri. Ne slažem se uvik s ocjenama, al lipo mi je pročitat.
|
|
|
Sačuvana
|
"There's no such thing as a good time for bad luck"
|
|
|
Lord Vader89
|
 |
« Odgovor #12897 poslato: Novembar 05, 2018, 11:54:29 am » |
|
ja kad god hocu da procitam, ono stoji prazna poruka, tipa: Tehnika medjice (Fibra)
****(*)/***** posle dok on to popuni, ja i zaboravim....
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Imrahil
|
 |
« Odgovor #12898 poslato: Novembar 05, 2018, 11:58:19 am » |
|
Ajde ajde  meni su Antoovi osvrti skroz dobri. Ne slažem se uvik s ocjenama, al lipo mi je pročitat. Daj bre, ne kvari zabavu 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Paka01
|
 |
« Odgovor #12899 poslato: Novembar 05, 2018, 12:05:22 pm » |
|
To se ja zezam. Anto, sranje su.
|
|
|