Sideshow Bob
|
 |
« Odgovor #12975 poslato: Novembar 21, 2018, 09:32:47 pm » |
|
Tako je. Ovde smo da pričamo o stripovima, pa makar to bili i loši stripovi!!!
|
|
|
Sačuvana
|
''If everything seems under control, you're just not going fast enough.''
|
|
|
wele
|
 |
« Odgovor #12976 poslato: Novembar 21, 2018, 09:33:21 pm » |
|
Ma zapravo možda i bolje ne diskutirati o tome. S vrimena na vrime (ne znam ni sam zašto) otvorim onu temu "politika" u donjem dijelu foruma i nekad mi se želudac okreće od stvari koje neki pišu.
Nisi jedini, ovo sebi stalno govorim ali nekad ne mogu da se suzdržim kad vidim kakve besmislice pišu pojedini, pogotovo jedan heroj u pelenama 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Imrahil
|
 |
« Odgovor #12977 poslato: Novembar 21, 2018, 09:59:27 pm » |
|
Lako je dizati neki strip u nebesa kad se neko pokenja po tuđem narodu. Diži ga u nebesa kad sere po tvom.
|
|
|
Sačuvana
|
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
|
|
|
broj1
|
 |
« Odgovor #12978 poslato: Novembar 21, 2018, 09:59:49 pm » |
|
Ma zapravo možda i bolje ne diskutirati o tome. S vrimena na vrime (ne znam ni sam zašto) otvorim onu temu "politika" u donjem dijelu foruma i nekad mi se želudac okreće od stvari koje neki pišu. Rekao sam sam sebi da se neću uvlačiti u te rasprave, al igrom slučaja sam sad ovdje popustio. Nisam trebao.
Bez diskusija se necemo pomeriti sa mrtve tacke. Problem je sto toliko ljudi zivi u paralelnim dimenzijama i svetovima (nakupilo ih se dosta u zadnjih 25 godina) da je mozda prekasno za dobro resenje. Zdravo je inace da se interesujes kako ljudi razmisljaju o ovim stvarima ali eto ako u prvu ruku zelis sto vise saznati o stripovima ovde bez da ti se okaci nekoliko stalkera oko vrata najbolje zaobici Politika temu. To sto neki pisu sve i svasta (neki pisu samo da bi ubedili sami sebe da "vecina" ovde tako misle) ne znaci da vecina ovde to podrzava nego im se ne da preganjati sa nekim o politici na forumu o stripovima Bolja varijanta ako te nesto zanima je da onima koji ti se cine razumni pitas preko PM Inace (samo da podsetim  ) i u Hrvatskoj i Srbiji ima i dobrih i losih ljudi. Ako si dobar imas vise zajednicko sa dobrima u Srbiji nego sa losima u Hrvatskoj i obrnuto @ON-TOPIC citam britan i brujajtli - nije lose za sada, zanimljiv crtez
|
|
|
Sačuvana
|
Forumaši su zanemarljivi i nerelevantni deo čitalačke populacije.
|
|
|
wele
|
 |
« Odgovor #12979 poslato: Novembar 21, 2018, 10:01:48 pm » |
|
Bolja varijanta ako te nesto zanima je da onima koji ti se cine razumni pitas preko PM

|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Raoul Duke
|
 |
« Odgovor #12980 poslato: Novembar 22, 2018, 01:31:54 am » |
|
Cijeli svijet očito krivo shvaća taj rat?
Pa nije NATO pakt (još uvek) obuhvatio baš celi svet.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
koze123
|
 |
« Odgovor #12981 poslato: Novembar 22, 2018, 01:10:27 pm » |
|
Počeo sa Usagijem, englesko izdanje, oduševljen sam. Stvarno sjajan strip, nisam očekivao takav kvalitet. Zasad prčitao nekih 400+ strana odnosno sve do priče The Dragon Bellow Conspiracy (to je valjda originalna četvrta knjiga?). Toliko zabavno, dobro osmišljeno, mnogo sjajnih distinktivnih likova, priče koje iako su ozbiljne uvek odišu pravom dozom humora. Zasad najbolje priče Samurai, Homecoming, A Mother's Love, mada su i sve ostale tu negde. Možda kad pročitam sve pišem malo opširnije, sve u svemu, sjajan strip!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
naker777
|
 |
« Odgovor #12983 poslato: Novembar 22, 2018, 04:35:39 pm » |
|
koze, koje izdanje citas?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
koze123
|
 |
« Odgovor #12984 poslato: Novembar 22, 2018, 05:10:05 pm » |
|
koze, koje izdanje citas?
Fanta. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
naker777
|
 |
« Odgovor #12985 poslato: Novembar 22, 2018, 05:44:04 pm » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Paka01
|
 |
« Odgovor #12987 poslato: Novembar 23, 2018, 01:47:52 am » |
|
Nakon osam godina sam ponovno pročitao Watchmen.
Nisam dovoljno vješt da pišem neki predetaljni tekst o ovom stripu, tako da neću duljiti. Bolji mi je nego na prvo čitanje. Kod prvoga čitanja me konstantno vukla znatiželja da saznam tko stoji iza svih događaja i zašto se te stvari događaju tako kako se događaju. Ovim čitanjem sam usporio tempo s obzirom da sada znam odgovore na ta pitanja i fokusirao sam se na detalje, na stvari koje sam prvi put propustio. S razlogom Watchmen drži status remek-djela. Genijalan strip.
|
|
|
Sačuvana
|
"There's no such thing as a good time for bad luck"
|
|
|
Bombarder
|
 |
« Odgovor #12988 poslato: Novembar 23, 2018, 09:30:44 am » |
|
Istog sam misljenja Pako, ja cu uzimati sad nekad ovo izdanje od CK, vanvremenski je to strip.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Beloyar
|
 |
« Odgovor #12989 poslato: Novembar 23, 2018, 04:59:16 pm » |
|
Takođe sam nedavno pročitao Nadzirače po prvi put na srpskom jeziku i baš me oduševio prevod gosn Skrobonje, bravurozno je to izveo, a kako je tek Mur znalački i studiozno secirao društvo, kulturu i političke prilike kroz ovaj strip, ovo je biblija koju svaka kuća treba da posjeduje, strip nad stripovima. Ostaje žal samo što mi se rikna gotovo raspala, usraše ga momački sa ovom ambalažom.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|