Imrahil
|
 |
« Odgovor #14055 poslato: Decembar 08, 2019, 12:40:52 pm » |
|
Poznato je koji jezik vise lezi Antu.
|
|
|
Sačuvana
|
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14056 poslato: Decembar 08, 2019, 12:43:00 pm » |
|
Ovo kao da je brojadin pisao
ha,ha...
|
|
|
Sačuvana
|
Dajte Ralph Azhama u Perle! Može i u Stripoteku.
|
|
|
borg
|
 |
« Odgovor #14057 poslato: Decembar 08, 2019, 12:52:59 pm » |
|
drago mi je da ovo čujem.
Što se tiče reči potratiti,izgleda da kao mali nisi čitao Alan Forda - nekako me je ova reč odmah na njega asocirala,mislim da sam je tamo video jedno 200 puta;a i kod nas ima protraćiti,pa mi je utoliko čudnije što te je data reč zbunila. A to drugo,funkcionira,šta ti je tu nepoznato?
Protraćiti, a potraćiti mi zvučalo kao ispušteno slovo. Mislio sam da fali R - p(R)otratiti (Aleks objasnio, hvala), a u drugom primeru - Tvoj(E) način ne funkcionira. Logičnije mi samo TVOJ.
|
|
« Poslednja izmena: Decembar 08, 2019, 12:54:40 pm od strane borg »
|
Sačuvana
|
Resistance is futile.
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14058 poslato: Decembar 08, 2019, 12:57:47 pm » |
|
ne videh to e u tvoje - verovatno greška u upisu. a kao što kaže aleks - može i potratiti i protratiti u hrvatskom
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14059 poslato: Decembar 08, 2019, 05:33:44 pm » |
|
napravih konačno listu nepročitanih stvari - 120 naslova;što integrala,što neke siće poput Beležnice smrti;sa tim što siće ima tek 15 komada,a integrala i debelih stripčina 70-80%.
Moraću malo da prikočim sa nabavkom (i forumom) a dam gas po čitanju
a fora je što mi još godinu dana stoji odvojeni keš za 100 metaka 3-5,Helboja 3 i 4 (iako sam nabavio 5 i 6),Budu 5-8 i Lokot i ključ by Fibra 1-3,koje ne stižem da uzmem jer nisam našao mesto gde da ih stavim;na kraju će ga deca naći i kupiti PS4 na akciji u Tempu - taman tu negde dođe cifra.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
borg
|
 |
« Odgovor #14060 poslato: Decembar 08, 2019, 08:17:43 pm » |
|
napravih konačno listu nepročitanih stvari - 120 naslova;što integrala,što neke siće poput Beležnice smrti;sa tim što siće ima tek 15 komada,a integrala i debelih stripčina 70-80%.
Moraću malo da prikočim sa nabavkom (i forumom) a dam gas po čitanju
a fora je što mi još godinu dana stoji odvojeni keš za 100 metaka 3-5,Helboja 3 i 4 (iako sam nabavio 5 i 6),Budu 5-8 i Lokot i ključ by Fibra 1-3,koje ne stižem da uzmem jer nisam našao mesto gde da ih stavim;na kraju će ga deca naći i kupiti PS4 na akciji u Tempu - taman tu negde dođe cifra.
Do sajma čitanje :-) PS4 je jeftin. Al su igre po 100e, još ćeš i da prodaš neke stripiće :-)
|
|
|
Sačuvana
|
Resistance is futile.
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14061 poslato: Decembar 08, 2019, 08:34:26 pm » |
|
na akciji je PS4 sa jednim džojstikom i tri igrice;a nek i sa drugarima razmene neku.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
john connor
|
 |
« Odgovor #14062 poslato: Decembar 08, 2019, 09:13:19 pm » |
|
Al ti trebaju jos tri dzojstika 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
chile
|
 |
« Odgovor #14063 poslato: Decembar 08, 2019, 11:12:48 pm » |
|
Imaju digitalne igre da se kupe za PS4 i to mogu da se igraju na dve konzole pa ispadne cena duplo jeftinija. Najnovije igre te izadju oko 2000, ove od pre par meseci 500-1000 din. A moze i opcija da se uplati PS+ pa se svaki mesec dobije po par besplatnih igara
|
|
|
Sačuvana
|
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"
|
|
|
borg
|
 |
« Odgovor #14064 poslato: Decembar 08, 2019, 11:52:33 pm » |
|
Digitalne igre seckaju, drž se analognih ili manuelnih :-)
|
|
|
Sačuvana
|
Resistance is futile.
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14065 poslato: Decembar 09, 2019, 09:40:00 am » |
|
super je to što i svastika uzima za svoje klince,pa ćemo sve te igrice koje budemo kupovali deliti napola;a to već nije strašno. edit:čekaj,jel moguće kad kupiš neku igru da je koristiš na više konzola? Imaju digitalne igre da se kupe za PS4 i to mogu da se igraju na dve konzole pa ispadne cena duplo jeftinija. Najnovije igre te izadju oko 2000, ove od pre par meseci 500-1000 din. A moze i opcija da se uplati PS+ pa se svaki mesec dobije po par besplatnih igara
fala,videću kako to izgleda - cena je baš povoljna. Digitalne igre seckaju, drž se analognih ili manuelnih :-)
vidim da si u toku - ajde,konsultovaću se sa tobom kad se vidimo.
|
|
« Poslednja izmena: Decembar 09, 2019, 09:43:18 am od strane Anto »
|
Sačuvana
|
|
|
|
chile
|
 |
« Odgovor #14066 poslato: Decembar 09, 2019, 10:20:04 am » |
|
super je to što i svastika uzima za svoje klince,pa ćemo sve te igrice koje budemo kupovali deliti napola;a to već nije strašno. edit:čekaj,jel moguće kad kupiš neku igru da je koristiš na više konzola?fala,videću kako to izgleda - cena je baš povoljna.vidim da si u toku - ajde,konsultovaću se sa tobom kad se vidimo.
Kad je na disku moze samo na jednoj konzoli u tom trenutku da se igra (jer treba ti disk logicno) , kad ne digitalno moze na dve istovremeno. I naravno da se borg zeza za ovo seckanje, sve su ti one i onako na hdd-u, tako da samo cepaj digitalne ispasce te 3-4 puta jeftinije
|
|
« Poslednja izmena: Decembar 09, 2019, 10:21:50 am od strane chile »
|
Sačuvana
|
"nećeš nekažnjeno srati po meni i mojim prevoditeljima"
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14067 poslato: Decembar 09, 2019, 10:54:51 am » |
|
Kad je na disku moze samo na jednoj konzoli u tom trenutku da se igra (jer treba ti disk logicno) , kad ne digitalno moze na dve istovremeno. I naravno da se borg zeza za ovo seckanje, sve su ti one i onako na hdd-u, tako da samo cepaj digitalne ispasce te 3-4 puta jeftinije
ок,све јасно (како сам и капирао да треба да буде) - хвала у сваком случају за овај инфо око дигиталних верзија.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14068 poslato: Decembar 09, 2019, 05:15:21 pm » |
|
Trondheim&Bonhomme:Texas Cowboys (Fibra) Ne znam šta koji qrc i da pišem ovde - Trondhajm,Bonom,vestern, 5/5,ende.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
broj1
|
 |
« Odgovor #14069 poslato: Decembar 09, 2019, 05:47:10 pm » |
|
Sasvim dovoljno.. uzima se!
|
|
|
Sačuvana
|
Forumaši su zanemarljivi i nerelevantni deo čitalačke populacije.
|
|
|
|