KOMIKO
|
 |
« Odgovor #14250 poslato: Februar 10, 2020, 02:38:45 pm » |
|
 Padni mi na grudi! Pa, sećaš li se na Sajmu da sam ti rekao kako imam nešto za tebe?...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Džimi Gitara
|
 |
« Odgovor #14251 poslato: Februar 10, 2020, 02:55:29 pm » |
|
Pa, sećaš li se na Sajmu da sam ti rekao kako imam nešto za tebe?...
Naravno, ali predstavu nisam imao o čemu je reč. Iznenađen sam. Iznenađen i počastvovan.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Riđobradi
|
 |
« Odgovor #14252 poslato: Februar 10, 2020, 03:10:13 pm » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
тыпе оф материал
|
|
|
Miles Dyson
|
 |
« Odgovor #14253 poslato: Februar 10, 2020, 03:27:27 pm » |
|
Ih, kakve ste pekmeze nemam reči. Još ćete se dvojica-su-se-tako-smuvali!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
broj1
|
 |
« Odgovor #14254 poslato: Februar 10, 2020, 03:35:22 pm » |
|
Dirljivo.. jos kad bi svetlost dana ugledao Besni Komiko gde bi nam bio kraj..
Za sada i Bone na srpskom nam je sasvim dovoljan
|
|
|
Sačuvana
|
Fanta Chico je apsolutni vrh Chicovih priča.
|
|
|
WOOLF
|
 |
« Odgovor #14255 poslato: Februar 10, 2020, 04:01:04 pm » |
|
Lepe vesti 
|
|
|
Sačuvana
|
Trazim Blast 2 Fibra
|
|
|
Axle Munshine
|
 |
« Odgovor #14256 poslato: Februar 10, 2020, 04:46:02 pm » |
|
Sjajne vesti! I još jedna potvrda znamenite "Džimijeve teoreme" koja kaže da "sve što vredi..."
Ala smo sinoć majstorski antOcipirali jutrošnje lepe vesti!
Dzimi Vanga... i Antostradamus...  Aj leba ti veceras antOcipirajte nesto od Bourgeona, Cyann, recimo... pa da sutra vristimooo... aaaa...  Da nema ovih foruma trebalo bi ih izmisliti... jashta...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
kasper
|
 |
« Odgovor #14257 poslato: Februar 10, 2020, 06:49:22 pm » |
|
lepo, lepo
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
borg
|
 |
« Odgovor #14258 poslato: Februar 10, 2020, 10:52:32 pm » |
|
Sada razmišljam ko bi ovo mogao da izda kod nas. Recimo 3 integrala, tvrde korice, boja... I niko mi ne pada na pamet. Eventualno Makondo. Mada su i oni zaškripali. DW se zaglibio. Nije fazon Besne kobile ni Komika. ČK fura drugu priču. Beli put ne verujem da planira nova strip izdanja. Ovi manji izdavači bi možda uradili x nastavaka u "školska sveska" kvalitetu...
A strip za čitaoce od 9-99 godina... Kao i Plašt i očnjaci...
Mogao bi Komiko, jer Bone je ipak neka nezavisna produkcija.
E, Vuče, barabo, kako si izdržao da ćutiš tako dugo :-) Svaka čast, imaš još jednog sigurnog kupca!
|
|
|
Sačuvana
|
Resistance is futile.
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14259 poslato: Februar 10, 2020, 11:38:38 pm » |
|
Sjajne vesti! I još jedna potvrda znamenite "Džimijeve teoreme" koja kaže da "sve što vredi..."
Ala smo sinoć majstorski antOcipirali jutrošnje lepe vesti!
nadam se da smo prizvali i Ralfa;jednog lepog dana u ne tako dalekoj budućnosti. Čovek pametan poput Vuka će sve to da spakuje, u recimo, tri intergala.  čovek pametan poput Vuka će da to spakuje u tri integrala,što je najbolje rešenje,angažuje Džimija kao prevodioca (što je najbolje rešenje),da iskontroliše stručnjake iz Simbola da nešto ne zaseru,i za kraj,da izda napokon nešto od Trondhajma,premijerno na ovim prostorima (recimo Omnivisibilis,Luisa i Matje Bonoma,koji se savršeno uklapa u Komikov stajling)
|
|
« Poslednja izmena: Februar 10, 2020, 11:43:29 pm od strane Anto »
|
Sačuvana
|
Dajte Ralph Azhama u Perle! Može i u Stripoteku.
|
|
|
Anto
|
 |
« Odgovor #14260 poslato: Februar 10, 2020, 11:46:37 pm » |
|
Iznenađen sam. Iznenađen i počastvovan.
eto,ispuni ti se noćašnja želja (koga li bi trebao da ubijem da se ispuni i moja?) polako postaješ jedna od najsjajnijih zvezda na strip:prevodilačkom nebu;Skalpirani,Kalvin,uskoro Bone... sad će ti samo nebo biti granica.
|
|
|
Sačuvana
|
Dajte Ralph Azhama u Perle! Može i u Stripoteku.
|
|
|
Džimi Gitara
|
 |
« Odgovor #14261 poslato: Februar 11, 2020, 02:42:11 am » |
|
polako postaješ jedna od najsjajnijih zvezda na strip:prevodilačkom nebu;Skalpirani,Kalvin,uskoro Bone... sad će ti samo nebo biti granica.
Šta mi nakon toga preostaje? Povući ću se na vrhuncu karijere, kao Bitlsi.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
naker777
|
 |
« Odgovor #14262 poslato: Februar 11, 2020, 09:31:05 am » |
|
 Uf što ne objavi ovu vest za Bonea mesec ranije Upravo mi stigao prvi broj... A malo je falilo da stigne kod komšije Važno da su naši dragi poštari štrajkovali Ovakve stvari se ne dešavaju kada Komiko šalje pakete 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dr.Lucky
Modesti Blejz

Van mreže
|
 |
« Odgovor #14263 poslato: Februar 11, 2020, 10:01:34 am » |
|
U ova surova vremena, retki su trenutci sreće. Mislim da sam se upišao i malo usrao od sreće. Imam color verziju ali sa posebnim UŽIVANJEM ću kupiti naše izdanje. Svaka čast!!! Rano je, ali moje skromno mišljenje je da je ovo poduhvat 2020. Tri integrala u boji sa Džimijevim prevodom... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
xander
|
 |
« Odgovor #14264 poslato: Februar 11, 2020, 01:50:37 pm » |
|
Šta mi nakon toga preostaje? Povući ću se na vrhuncu karijere, kao Bitlsi.
Polako, prvo moramo po forumu da cepidlačimo oko prevoda, pre svega naslova. Ja predlažem Kosta. Kostić ako ćeš kao prezime. E Fone je malo nezgodnije. Može Filimon, obogatiš original referencom pa još i izreklamiraš drugi serijal koji Komiko izdaje. Dve muve jednim udarcem.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|