Sallex
Bob Rok

Van mreže
Im not impressed Spectre.U want big? I can do big!
|
 |
« Odgovor #14310 poslato: Februar 25, 2020, 10:35:04 am » |
|
Ovo je pravi biser za prevodioce. Nadam se da ću imati prilike da ga čitam i na srpskom, nekad.
Misliš u integralnom izdanju? Izašlo je ovo kod nas u PZ inače.
|
|
|
Sačuvana
|
Hijooj, indijanci se skupljaju. STINKYYYYY!
|
|
|
borg
|
 |
« Odgovor #14311 poslato: Februar 25, 2020, 11:17:03 pm » |
|
Misliš u integralnom izdanju? Izašlo je ovo kod nas u PZ inače.
Eh, nemam prilike ni volje da iskompletiram PZ. Lepša mi ponuda tipa - Daj 40-50e, evo ti savršena, sve u jednom, knjiga. Ja sam ljubitelj integrala :-) (ako neko naleti na neku prodavnicu gde ima da se pročita - The Sculptor ; Scott McCloud neka mi pusti link)
|
|
« Poslednja izmena: Februar 26, 2020, 12:19:58 am od strane borg »
|
Sačuvana
|
Resistance is futile.
|
|
|
Sallex
Bob Rok

Van mreže
Im not impressed Spectre.U want big? I can do big!
|
 |
« Odgovor #14312 poslato: Februar 26, 2020, 07:36:07 am » |
|
Slažem se
|
|
|
Sačuvana
|
Hijooj, indijanci se skupljaju. STINKYYYYY!
|
|
|
naker777
|
 |
« Odgovor #14313 poslato: Februar 26, 2020, 07:55:41 am » |
|
Uf dobro je borg, već sam se uplašio za tebe da samo čitaš ono što Anto preporučuje A to nije put kojim želiš da hodiš!
Glede linka, samo kucaj 'read comics online' bez razmaka i lako ćeš naći Sculptora I uživaj u sjajnom stripu, tematika veoma slična Izletniku
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
boss52
|
 |
« Odgovor #14314 poslato: Februar 26, 2020, 10:54:18 am » |
|
Uf dobro je borg, već sam se uplašio za tebe da samo čitaš ono što Anto preporučuje A to nije put kojim želiš da hodiš!
To je put kojim niko ne bi trebalo da hodi.
|
|
|
Sačuvana
|
From the rockin' of a cradle to the rollin' of the hearse The goin' up was worth the comin' down
|
|
|
sumohrvat
Dilan Dog
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14315 poslato: Februar 26, 2020, 04:34:13 pm » |
|
Ja sam se uhvatio ovih dana malo Lepagea pa idu redom Ar-Men živi pakao, Jednog proljeća u Černobilu, Putovanje na Samotne otoke...
|
|
|
Sačuvana
|
Odabrao Đelo Hadžiselimović, tekst čitao Miljenko Kokot...
|
|
|
broj1
|
 |
« Odgovor #14316 poslato: Februar 26, 2020, 04:45:02 pm » |
|
super sumo javi utiske kad procitas..od tih sam procitao samo ar-men (dovoljno dobar) ... si smlatio muchaca vec pa da te primimo u momcad (jest da je zapravo nema vise  ) ?
|
|
|
Sačuvana
|
Fanta Chico je apsolutni vrh Chicovih priča.
|
|
|
sumohrvat
Dilan Dog
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14317 poslato: Februar 26, 2020, 06:20:49 pm » |
|
super sumo javi utiske kad procitas..od tih sam procitao samo ar-men (dovoljno dobar) ... si smlatio muchaca vec pa da te primimo u momcad (jest da je zapravo nema vise  ) ? Muchacho je odavno pročitan. Dobro, nije baš odavno kad je izašao prije više od 10 godina, a ja sam ga pročitao prošle godine tek. Šta ćeš, bio zadrti Zagorovac i nisam se dao
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
broj1
|
 |
« Odgovor #14318 poslato: Februar 26, 2020, 06:27:46 pm » |
|
Neka nista lose biti zagorovac.. samo valja istrazivati malo dalje.. i davati pare nekom drugom nego boneliju, ludensu i onim bogatasima u VC.. pomalo je kasno sada posto je vecina dobrih stripova kod kobile besne rasprodano.. al jel imas nesto od tog izdavaca vec?
ps inace citam cetvrtu silu od komika sada.. a pre toga pogrebnike 1-4 od makonda.. ttojka i cetvorka davaju nade da ce nesto pametno od tog serijala da bude (inace kec dobar, a dvojka meni najslabija karika od tih prvih cetri albuma)
|
|
« Poslednja izmena: Februar 26, 2020, 06:44:09 pm od strane broj1 »
|
Sačuvana
|
Fanta Chico je apsolutni vrh Chicovih priča.
|
|
|
sumohrvat
Dilan Dog
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14319 poslato: Februar 26, 2020, 10:18:51 pm » |
|
Nemam ništa od Besne kobile. Ali Fibra i ostali izdavači izdaju više nego dovoljno stripova da ni to ne mogu financijski ispratit
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
borg
|
 |
« Odgovor #14320 poslato: Februar 26, 2020, 10:53:01 pm » |
|
Glede linka, samo kucaj 'read comics online' bez razmaka i lako ćeš naći Sculptora I uživaj u sjajnom stripu, tematika veoma slična Izletniku
Hahaha, Antov najuži spisak ima oko 400 naslova :-) Taj put je dug i skup :-) Marvel me generalno ne zanima, Boneli davno čitan, od superherojštine malo Šišmiša, horore ne volem... Ostalo sve dolazi u obzir. Mada slabo ljudi preporučuju. Pogotovu neki dobar slice of life ili mindfuck ...
|
|
|
Sačuvana
|
Resistance is futile.
|
|
|
koze123
|
 |
« Odgovor #14321 poslato: Februar 26, 2020, 11:56:22 pm » |
|
Prado - Potez kredom. Southern Bastards i Skalpirani. Parker (Kukov). Taniguči - Daleko susedstvo. Stare furune meni fin slajs of lajf. Eto nekoliko preporuka od mene. 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sumohrvat
Dilan Dog
Van mreže
|
 |
« Odgovor #14322 poslato: Februar 27, 2020, 08:58:19 am » |
|
Ovaj Sputhern Bastards nikako da nabavim. Stalno da ću uzet preko Amazona i uvijek odgodim.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pjerooo
|
 |
« Odgovor #14323 poslato: Februar 27, 2020, 09:36:33 am » |
|
Ovaj Sputhern Bastards nikako da nabavim. Stalno da ću uzet preko Amazona i uvijek odgodim. Budi bez brige - i Aron ga isto tako piše 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
koze123
|
 |
« Odgovor #14324 poslato: Februar 27, 2020, 10:21:41 am » |
|
Sad je izgleda konačno gotovo  . Ali da, nabavi, odlično je.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|