Primedbe, predlozi i pohvale

Na ovom mestu, možete izneti sve primedbe i eventualnu podršku našem radu, pa da u obostranom interesu, zajednički idemo ka boljem i kvalitetnijem radu. Odnosi se kako na sam dizajn sajta i njegov sadržaj, tako i na našu izdavačku delatnost, rad u prodavnici, kao i na efikasnost prilikom slanja paketa, kvaliteta pakovanja pošiljki, brzini odgovaranja na mailove, uslugama u samoj radnji i svemu što Vam zasmeta ili Vas oduševi. Da sa nekim stvarima možemo da nastavimo, nešto unapredimo, a nešto promenimo.

Svaki loš postupak, koji se eventualno desi prema Vama, u smislu ignorisanja, neljubaznosti, bilo kakve neprijatnosti u prodavnici, a koji prijavite i utvrdimo zajednički šta je dovelo do nesporazuma, biće propraćen ne samo rečima izvinjenja, nego i besplatnim stripom ili stripovima. Isto važi i za dokazane eventualne neprilike koje se mogu desiti putem maila, u smislu da Vam se ne odgovori pravovremeno, osim u opravdanim okolnostima, neradnim danima, praznicima i slično, ili vam se niko ne javi nikakvim odgovorom, ili odgovor bude štur i neljubazan, te ne odgovori celokupnom Vašem upitu.

Naravno, očekujemo isti odnos od Vas, što se tiče kulture i poštovanja našeg rada i delatnosti kojom se bavimo. Ok, ako pogrešite, ne morate nam poklanjati stripove, mi ćemo se zadovoljiti osmehom :))

Prva | Prethodna | Prikazuje 41 to 44 of 44
Skviki
Comment
Cestitka
datum : Mon September 13, 2010, 00:04:27
Napokon sajt kakav Darkwood zasluzuje. Momci, sve najbolje.
hogar
Comment
cestitka
datum : Sat September 11, 2010, 17:15:23
svaki sajt posvecen stripu je dobro dosao, narocito ako dolazi od nekog sa velikim iskustvom na tom polju a darkwood to sigurno jeste...cestitam
allba
Comment
čestitka
datum : Sat September 11, 2010, 11:52:08
Sajt je izvanredan, sve čestitke Slobi i ekipi. Ako bi moglo da se pored cijena stripova ubace i cijene u Eurima ili u KM.
Možda ne bi bilo loše da se uvede i Aukcija za stripove.
Puno sreće u daljnem radu.
Allba
WOOLFb
Comment
Podrška Darkwoodu
datum : Mon September 06, 2010, 18:41:49
Želim vam puno sreće sa ovim projektom,krajnje je vreme bilo da se pojavi što više izdavača u našoj državi.Što više stripova i što više strip junaka...Hoćemo Brendona
Prva | Prethodna | Prikazuje 41 to 44 of 44

Adresa:

Beograd, Lomina 5
TC Zeleni venac (ugao Kameničke i Lomine).
Lokal br. (suteren)

Telefoni:

011/2622867
064/6465755
064/6465759